-

Deel de buzz...

-
U bent nu hier: disclaimer

disclaimerAan het onderhoud van deze site besteedt de Groene Mug de grootst mogelijke zorg. Toch bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie niet (meer) juist is. Fouten kunnen niet altijd voorkomen worden. Komt u iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

 

Juridisch eigendom
De website is in juridisch eigendom van de gemeente Haarlem. Het doel is Haarlemmers en Haarlemse bedrijven te stimuleren mee te doen in energiebesparing. Dit gebeurt met voorlichting over klimaatverandering, concrete adviezen en een overzicht van uitgevoerde projecten in het kader van Haarlem Klimaatneutraal. Het beheer van de Groene Mug is in handen van de gemeente.

 

Volledigheid
De Groene Mug kan er niet voor instaan dat de informatie op deze site geschikt is voor het doel waarvoor de informatie door u wordt geraadpleegd. Ook kan de Groene Mug niet garanderen dat alle groene initiatieven in de stad op de site staan. Het kan voorkomen dat uw project of initiatief niet vermeld staat. Mail het naar info@degroenemug.nl. De Groene Mug staat niet garant voor enig informatie, product of enige dienst genoemd op de site. Daarom wordt de lezer aangeraden onafhankelijke inlichtingen in te winnen voor gebruik van via de Groene Mug verkregen informatie.

 

Functioneren website
De Groene Mug stelt alles in het werk om deze website goed te laten functioneren en permanent toegankelijk te houden. Wij kunnen niet garanderen dat de website te allen tijde toegankelijk is of naar behoren functioneert. De Groene Mug vraagt uw begrip hiervoor en aanvaart geen aansprakelijkheid voor enige schade als gevolg van het verminderd of tijdelijk niet functioneren van de website.
 

Externe links
Op deze site komt u verwijzingen en/of hyperlinks tegen naar andere websites die niet door de Groene Mug worden beheerd. De externe links zijn zorgvuldig geselecteerd. De Groene Mug geeft echter geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, het gebruik en de beschikbaarheid van de externe websites.

 

Aan de teksten van deze internetsite kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Vragen?
Mocht u vragen hebben of informatie willen, neemt u dan contact met ons op.