Onderwerpen

-

Deel de buzz...

-
U bent nu hier: Duurzaam wonen > Zonnepanelen

ZonnepanelenZonnepanelen HaarlemZonnepanelen iets voor jou?

De afgelopen jaren is de prijs van zonnepanelen flink gedaald. Dat heeft er voor gezorgd dat het een rendabele investering is geworden. Steeds meer Haarlemmers kiezen dan ook voor zonnepanelen op hun dak. Geen hoge energierekening meer, maar gewoon je eigen stroom opwekken.

 

Voordelen van zonnepanelen op een rij:
• Jouw energierekening gaat direct omlaag
• De waarde van je huis gaat omhoog
• Het is goed voor het milieu
• Je verdient de investering gemiddeld binnen 10 jaar terug
• Zonnepanelen gaan 25 tot 30 jaar mee
• Je bent minder afhankelijk van de energieleverancier

 

Doe mee met de groepsaankoop zonnepanelen SamenZonneEnergie
In het voorjaar van 2016 wordt een groepsaankoop zonnepanelen in Noord-Holland georganiseerd door iChoosr. Door de vraag naar zonnepanelen te bundelen, wordt een aantrekkelijke prijs bereikt. De uiteindelijke prijs van een zonnepanelensysteem is door de succesvolle veiling gemiddeld 18% lager dan de indicatieprijs bij inschrijving!

 

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Benieuwd of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Kijk dan op www.zonatlas.nl/Haarlem. Je kunt hier in één oogopslag zien of jouw dak geschikt is voor het opwekken van zonne-energie. Via de atlas kun je ook leren hoeveel panelen geplaatst kunnen worden en wat de investering zal opleveren.


Uitgebreide informatie over aanschaf, onderhoud, kosten en baten van zonnepanelen is ook te vinden op de website van Milieu Centraal.

 

Foto: Jurriaan Hoefsmit