-

Deel de buzz...

-
U bent nu hier: Groene Gids > Bouw en Installatie > Aannemersbedrijf Post

Aannemersbedrijf Post B.V.Post

n.v.t.
Prinses Beatrixplein 20
2033 WH Haarlem
023-5376038
www.aannemersbedrijfpost.nl
info@aannemersbedrijfpost.nl

Thuis in traditioneel vakmanschap
Aannemersbedrijf Post BV in Haarlem is een familiebedrijf met oog voor traditie en vakmanschap. Erwin Post is daarmee de derde generatie in het bedrijf dat in 1927 door zijn opa in Bloemendaal werd opgericht. Inmiddels een ervaren en betrouwbare partner voor particuliere opdrachtgevers. Met de nadruk op ver- en aanbouw en de restauratie van (monumentale) panden. Een vakgebied in de bouw dat vraagt om kennis, ervaring en traditioneel vakmanschap. En precies daarvoor bent u bij Post aan het juiste adres.


Ons bedrijf staat garant voor een perfect uitgevoerde en zorgeloze verbouwing.
Het is in de loop der jaren een echte specialisatie geworden en dat komt tot uitdrukking in een stuk vakwerk, tot in het kleinste detail. Onze medewerkers en onderaannemers zijn ware specialisten, ieder op hun eigen gebied, met liefde voor hun vak. Mensen voor wie iedere opdracht opnieuw een uitdaging is om alles uit de kast te halen en een prachtig stukje werk af te leveren. Uiteraard staan daarin de wensen en eisen van de opdrachtgever centraal en op basis van onze jarenlage ervaring weten we precies hoe we wensen en ideeën moeten vertalen in een bouwwerk op maat.


Perfectie is voor ons geen streven maar realiteit
daar gaan we voor, daar staan we voor.
Door onze bedrijfsomvang, met tien medewerkers, staan we dicht bij de klanten.
Een organisatie gekenmerkt door korte lijnen geeft alle ruimte voor flexibel optreden en handelen in diverse fasen van het bouwproces. Wij selecteren onze onderaannemers en garanderen de klant een vast aanspreekpunt op de werkvloer. Deze uitvoerder onderhoudt ook alle kontakten met de onderaannemers. Opdrachtgevers geven aan hoe ze het graag zouden willen hebben, wij zorgen ervoor dat ze het zo krijgen. We kennen onze grenzen en weten heel goed waar de kracht ligt van ons bedrijf. Door ons te richten op datgene waar we goed in zijn, mogen we ons in alle bescheidenheid specialisten noemen op het gebied van energiebesparende werkzaamheden, verbouw, onderhoud, renovatie en restauratie.

 

Ons bedrijf bestrijkt een breed spectrum van dakkapellen, serre’s , keukens, badkamers, ramen, deuren, kozijnen en dergelijke. Maar ook van complete restauraties, van authentieke boerderijen tot en met de algehele renovatie van herenhuizen en villa’s. Traditionele bouw heeft veelal de overhand maar ook houtskeletbouw wordt indien gewenst en passend in de bouwstijl toegepast.

 

Kortom: we zijn thuis in traditioneel  vakmanschap maar hebben een open oog voor nieuwe ontwikkelingen en bouwmethodieken.

 

logo Bouwgarant


Service en garantie
Als lid van Bouwend Nederland en Stichting Bouwgarant moet het bedrijf voldoen aan de strenge eisen van vakmanschap en bedrijfsvoering. Een extra kwaliteitsgarantie voor de opdrachtgevers. Afspraken worden vastgelegd en nagekomen.