-

Deel de buzz...

-
U bent nu hier: Groene Gids > Bouw en Installatie > Bot Bouw

Bot BouwKantoortijden
K.P.C. de Bazelweg 2, 1703 DJ Heerhugowaard
072 - 5752782
www.botbouw.nl
info@botbouw.nl

Duurzaam Renoveren is meer dan het comfortabeler en gezonder huisvesten van mensen. Het is zeker ook kijken naar en rekening houden met de toekomst van de nieuwe generaties. Hun toekomst ligt in de handen van de huidige generatie. Wie investeert in duurzame renovatie, investeert in wooncomfort en nog belangrijker in de nieuwe generaties.

Met het advies van de adviseurs van de Haarlemse Huizenaanpak in de hand en onze kennis en ervaring in renoveren en onderhoud, BB / DR (Bot Bouw Duurzaam Renoveren) verzorgen wij uw duurzame verbouwing en/of renovatie met hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Meer hierover vindt u op onze website www.botbouw.nl of  www.botbouw-bbdr.nl. Wij maken daarbij gebruik van warmtebeeldcamera(foto 1 en 2) en luchtdoorlatendheids meeting(foto 3 en 4).


 
  

1                                                       2                                                       3                                                          4 

  
Foto 1 en 2: warmteverlies van slaapkamer naar ongeïsoleerde zolder
Foto 3 en 4:  ongeïsoleerd dak, kieren tussen houten delen(3) daardoor warmteverlies via dak naar buiten(4)

Wij hebben decennia lange ervaring met renovatie en weten wat er achter de voordeur van de bewoners speelt. De bewoners staan centraal bij de werkzaamheden. Wij verzorgen alle communicatie via een vast aanspreekpunt van offerteaanvraag t/m oplevering.

 

Bot Bouw is al enige jaren klimaatpartner van De Groene Mug