-

Deel de buzz...

-
U bent nu hier: Groene Gids > Bouw en Installatie > De Huizendokter

De HuizendokterHuizendokter Haarlem

 

Afspraak bezoek aan huis
n.v.t.
06 - 17427839
www.huizendokter-haarlem.nl
info@huizendokter-haarlem.nl

De Huizendokter Haarlem opent zijn deuren!

 

De Huizendokter geeft integraal bouwadvies aan particulieren en kleine bedrijven. Naast energiebesparing spelen de aspecten woonkwaliteit, gezondheid en water een belangrijke rol in het hele adviestraject.

 

De Huizendokter helpt klanten bij het realiseren van een duurzaam en energieneutraal huis, en de zorg is ook gericht op de toekomstbestendigheid van het gebouw. Op basis van een grondige analyse van de wensen en de mogelijkheden van de woning werkt de Huizendokter een op maat gemaakt advies uit, toegesneden op de huidige en toekomstige situatie. Dit vanuit de visie dat bouw- en duurzaamheidsproblemen niet los van elkaar gezien kunnen worden.

 

Communicatie
Een belangrijke taak van de Huizendokter bij een verbouwing is de communicatie tussen opdrachtgever en de uitvoerende partijen. Hij bewaakt het totaalconcept en ondersteunt waar nodig alle partijen zodat de afgesproken doelstellingen gehaald worden.

 

Samen
Duurzaamheid wordt vaak gezien als iets wat alleen op grote schaal toepasbaar is. De Huizendokter laat zien dat iedereen als individu zelf invloed kan uitoefenen op de ecologische toekomst. Duurzaamheid gaat leven wanneer we er zelf in ons dagelijkse leven mee bezig zijn, in onze buurt, samen met de mensen om ons heen.


Een betere wereld begint bij jezelf.

 

Meer weten? Kijk op www.huizendokter-haarlem.nl.