-

Deel de buzz...

-
U bent nu hier: Groene Gids > Bouw en Installatie > Jansens

JansensRobert Peereboomweg 7, 2031 BC HAARLEM
023-5312491
www.jansensbv.nl
info@jansensbv.nl

Energie oplossingen die Energie besparen en Wooncomfort verhogen

 

Wij geloven in duurzaamheid. Goede energie-oplossingen die bijdragen aan een beter en gezonder milieu. Energie-oplossingen waar je energie mee bespaart én rendement verhoogt.

 

Samen Haarlem Klimaatneutraal maken. CO2 uitstoot en energieverbruik verminderen. Een betere wereld. De technologie is er! Wij dragen er graag aan bij, samen met u.

 

En weet u dat duurzame oplossingen ook uw wooncomfort kunnen verhogen? Ook als u Nul Op de Meter nastreeft! Duurzame oplossingen en comfort gaan hand in hand.

 

Wij helpen u bij het vinden van de oplossing die past bij uw persoonlijke situatie. Of het nu gaat om het vinden van de juiste betrouwbare HR-ketel, advies over warmtepompen, zonneboilers, zonnepanelen, groene daken, subsidies óf de juiste weg naar totale verduurzaming.

 

Dat doen wij vanuit passie. Met een betrokken team van specialisten. Vakmensen die gekwalificeerd zijn, over de juiste certificaten beschikken en écht geloven in duurzaamheid.

 

Wilt u meer weten? Bel of mail ons vrijblijvend.

 

Samen Haarlem Klimaatneutraal

 

 

 

 

 

 

Gecertificeerd voor Kwaliteit en Veiligheid met OK CV

 

 

 

Energie niet verbruiken dat is de eenvoudigste besparing. De gemiddelde energierekening bestaat voor 75% uit kosten voor verwarming en warm water. Met een intelligent systeem kunt u forse besparingen realiseren. Uw woning wordt opgedeeld in zones. En het systeem is zelflerend en in staat om optimaal te regelen hoe uw huis opwarmt en afkoelt.

 

Een prachtige eerste stap om energiebesparing te realiseren en mee te werken aan klimaatneutraal. Bewoners zijn erg enthousiast over onze eerste installaties met het Evohome systeem.

 

Meer weten? Bel ons op 023-5312491