-

Deel de buzz...

-
U bent nu hier: Groene Gids > Bouw en Installatie > Maas Warmtetechniek

Maas WarmtetechniekRobert Peereboomweg 7, 2031 BC HAARLEM
023-5379050
www.maaswarmtechniek.nl
info@maaswarmtetechniek.nl

Duurzame Energie & Klimaat Installaties

 

Een gezond en prettig werk- en leefklimaat is bepalend voor hoe mensen zich voelen. Het optimaliseren hiervan gaat prima samen met de ambitie om een gebouw energiezuiniger te maken. Of zelfs helemaal klimaatneutraal!

 

De meeste energie die je kunt besparen is de energie die je niet verbruikt. Dat klinkt logisch!

 

Door bestaande energie en klimaatsystemen beter in te regelen en af te stemmen kan dikwijls een veel hoger rendement behaald worden. Een directe besparing!

 

Met nieuwe technologie om onder andere zelf energie op te wekken, terug te winnen én zelfs op te slaan zijn er legio oplossingen om een gebouw duurzaam te maken.

 

Bij gebouwen/huizen is het de kunst om naar het totale energie- en klimaatplaatje te kijken. Naar het gebouw, de techniek én de mens die er woont en/of werkt. Zo kan verduurzaming beginnen op elk niveau. Van quick-win tot en met volledig klimaat neutraal. Wij helpen u graag om uw leef & werkomgeving te verduurzamen én comfort te verhogen. Een stapsgewijze en transparante aanpak die past bij uw situatie en ambitie.

 

Samen met u dragen wij graag bij aan Haarlem Klimaat Neutraal én een betere wereld!

 

Wilt u meer weten over wat mogelijk is? Bel of mail ons voor een afspraak.

 

 

Samen Haarlem Klimaatneutraal

 

 

Onze klant Reklam, gevestigd in de Waarderpolder, is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in etiketten. Zij hebben duurzaamheid heel hoog in het vaandel staan. Samen met hen zijn we een duurzaamheidstraject gestart. We monitoren het energiegebruik van het gebouw 24 x 7. En brengen de stappen in kaart om minder energieverbruik, meer rendement én een fijnere werkomgeving te realiseren.

 

 

Meer weten over dit traject? Bel ons op 023-5379050