-

Deel de buzz...

-
U bent nu hier: Groene Gids > Bouw en Installatie > Veldwijk Aannemers

Veldwijk Aannemers B.V.Veldwijk Aannemers

 

 

maandag t/m vrijdag 07.00 uur t/m 17.00 uur
Gonnetstraat 9
2011 KA Haarlem
023-5326400
www.veldwijk.nl
info@veldwijk.nl

VERBOUWEN?

Veldwijk Aannemers is sinds 1907 een aannemingsbedrijf in burgerlijke en utiliteitsbouw in de regio Haarlem.

 

Wat wij voor u doen:

Onze werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit: onderhoudswerkzaamheden, verbouwingen, renovaties, uit- en opbouwen en verder alle voorkomende aannemingswerkzaamheden voor woningbouwverenigingen, particulieren, bedrijven en (gemeente instellingen).

Tevens kunt u bij ons terecht voor zowel de na- isolatie van uw woning en het verzorgen van energiezuinige installaties.

 

Tevens melden wij een Meer met Minder aanbieder te zijn, dit houdt in dat wij de subsidie kunnen verzorgen voor isolerende beglazing en overige isolatiewerken.

 

Bij het uitvoeren van bovenstaande werkzaamheden maken we veelvuldig gebruik van vaste onderaannemers, bedrijven waar we een vertrouwensband mee hebben en die onderstaande werkzaamheden met onze coördinatie uitvoeren: loodgieterswerk, elektrawerk, stellen van keukens, schilderwerk, voeg- en metselwerk, heiwerk en grond- en straatwerk, tegelwerk, stukwerk.

Tevens kunnen wij u, als lid van Bouwend Nederland, bouwgarant aanbieden. Deze garantiecertificaten worden verstrekt door Stichting Bouwgarant.

 

logo Bouwgarant            logo Meer met Minder