-

Deel de buzz...

-
U bent nu hier: Groene Gids > Eten en drinken > Beebox

Beebox 

 

 

 

website, thuisbezorging op donderdagavond tussen 17.00 en 21.30 uur.
De Haarlemse Beebox onderneemster (Esther Gijze) is via de website of per mail te bereiken.
06-25279242
www.beebox.nl
esther.gijze@thebeebox.nl

Beebox is een coöperatie van gepassioneerde boeren, bevlogen bedrijven en bewuste burgers. Ieders belang wordt vertegenwoordigd aan de bestuurstafel, zodat binnen Beebox niet zozeer alleen financiële waarden, maar juist ook maatschappelijke waarden leidend zijn.


Beebox heeft een aan huis boodschappenservice. Wij stellen gevarieerde versboxen samen van groente, fruit, brood, aardappelen, eieren, sap, vlees en vis. Maar Beebox is veel meer. Onze box zit vol biologische ingrediënten, van eigen bodem en voor een zeer scherpe prijs. Wekelijks zorgen wij voor bijpassende makkelijke recepten. Het abonnement is flexibel in gebruik en onze lokale Beebox ondernemer zorgt voor een zeer persoonlijke service. En onze boeren? Die krijgen bij Beebox gewoon een eerlijke prijs, zodat je als abonnee ook bijdraagt aan de ontwikkeling van het boerenbedrijf in Nederland. Kies je voor Beebox dan maak je dus een hele bewuste keuze, nietwaar?

Wij zijn dus samenvattend de boeren die de verse producten leveren, de bevlogen foodies die helpen organiseren en vooral de vele gepassioneerde Beebox ondernemers in het land die de beeboxen bij jou thuis bezorgen. Hand in hand werken wij op onze manier aan

een eerlijke, regionale, directe voedselketen van land tot bord.