-

Deel de buzz...

-
U bent nu hier: Groene Gids > Eten en drinken > Wijnkoperij Okhuysen

Wijnkoperij Okhuysendinsdag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur
Gierstraat 34
023 - 5312240
www.okhuysen.nl
vineus@okhuysen.nl

Okhuysen importeert pure domeinwijnen, die rechtstreeks bij de producenten worden gekocht. Hierdoor, en dankzij jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk, weet Okhuysen de mooiste wijnen te importeren van bijzondere, kleinschalige  domeinen.

 

Wijnboeren in hun wijngaard.

 

 

 

De boeren oogsten en selecteren er handmatig en behandelen de omgeving als hun grootste goed. Een groot deel van de wijnen van Okhuysen is biologisch geproduceerd, al staat dat vanwege de complexe wijnwetgevingen maar zelden op de fles.

 

 

 

 

 


Okhuysen staat garant voor een verregaande service. Wijnen worden aan huis bezorgd, indien gewenst al binnen een dag. In de gezellige Gierstraat in Haarlem bevindt zich de wijnwinkel van Okhuysen. Hier kunt u rustig rondneuzen en het prachtige assortiment bekijken. Franse wijn neemt een prominente plek in, maar ook nieuwe wereld-wijnen, cognac, armagnac en grappa zijn verkrijgbaar. Het actuele aanbod uit het Okhuysen magazine Vinée Vineuse krijgt speciale aandacht. Indien gewenst helpen de vinologen in de winkel u graag met wijn-spijssuggesties, bewaaradviezen of door een bijzondere fles te vinden voor een jubileum of verjaardag. Bezoek vooral ook de oude, sfeervolle wijnkelders, waar de meest bijzondere wijnen bewaard worden en Okhuysen wijncursussen en proeverijen verzorgt.
 

Winkel wijnkoperij Okhuysen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afhalen van vooraf opgegeven bestellingen kan op ons kantoor/expeditie aan de Küppersweg 19, postcode 2031 EA te Haarlem van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur en zaterdag van 9.00 uur tot 12.00 uur.

 

Onze winkel kelders en proeverijen vindt u in de Gierstraat 34, postcode 2011 GE in Haarlem. Deze is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

 

U bent van harte welkom.