-

Deel de buzz...

-
U bent nu hier: Groene Gids > Interieur & cadeauwinkels > Floristal

FloristalLogo Floristal

n.v.t.
Ravelijn 39, Vijfhuizen
06 29506572 of FB pagina: facebook.com/FloristalHaarlem
www.floristal.nl
denise@floristal.nl

Floristal is Haarlems mobiele bloemiste met theatrale knipoog! Voor als je iemand letterlijk in de “bloemetjes” wilt zetten, bijvoorbeeld een jarige, je collega met een nieuw huis of je lieve ouders die al heel lang gelukkig samen zijn!


Met haar bakfiets omgetoverd tot bloemenstal en in een fleurig outfit kom ik aan de deur. Degene die in het zonnetje wordt gezet mag zelf uit de bloemenstal eerlijke snijbloemen kiezen en zo een boeket samenstellen! Het assortiment zal nooit hetzelfde zijn en er is een voldoende keus uit unieke lange snijbloemen. Als de fietsbel klingelt is het budget bereikt en bind ik het boeket samen tot een mooi geheel. Dan versier ik het boeket en voeg ik de persoonlijke boodschap van de gever toe.


Floristal probeert zoveel mogelijk “groen” te ondernemen en zuinig om te gaan met onze planeet. De snijbloemen worden zoveel mogelijk biologisch en uit het seizoen ingekocht en niet ingevlogen. De  bloemen worden bij lokale kwekers gehaald. Dus wil jij iemand verrassen met een mooi en eerlijk boeket: neem contact op met Floristal!