-

Deel de buzz...

-
U bent nu hier: Groene Gids > Zakelijk en Dienstverlening > Dydell

DydellMa t/m vrijdag van 09.00u tot 18.00
Spaarne 55, 2011 CE Haarlem
023-529 3888
www.DYDELL.com
info@dydell.com


Revolutionaire lichtbron


DYDELL staat voor ‘Dynamic Design LED Lights’ en is bedenker en producent van een innovatief LED-lichtconcept dat als halffabricaat eenvoudig in design armaturen http://www.dydell.com/nl/referenties maar ook als losse bol verwerkt kan worden. De uitfasering van de gloeilamp, het doek dat in 2016 valt voor de halogeenlamp en de onvrede over sfeervolle alternatieven op LED-gebied waren onze drijfveer om een nieuw lichtconcept te bedenken. LED-peer die in een gloeilamp-fitting wordt gedraaid is niet ontworpen om te koelen. Zonder goede koeling daalt namelijk de levensduur van de LED drastisch en wordt het licht uiteindelijk koud blauw. Een LED-peer met koellichaam hindert het lichtbeeld en door de maximale koelcapaciteit blijft de hoeveelheid licht zeer beperkt.Duurzaamheid
 

Voor sommige mensen betekent “duurzaamheid ” het inleveren op comfort. Onze drijfveer is om juist te laten zien dat duurzaamheid gepaard kan gaan met méér comfort.

 

Onze innovatieve LED-lichtbol onderscheidt zich van andere lichtbronnen doordat deze een rondom lichtbeeld heeft, veel licht genereert dat per halve bol in een optimale lichtsfeer kan worden gezet; van warm wit licht tot gekleurd licht. Daarnaast hebben wij rekening gehouden dat het aansturen van de LED-lichtbol echt anders kan en anders moet. Hét apparaat dat consumenten altijd bij zich dragen, dat altijd opgeladen kan worden met een oplader én waarmee u altijd de laatste software versie met de nieuwste lichtfunctionaliteiten kunt downloaden, is hun smartphone.

 

DYDELL HOME

Met het DYDELL HOME besturingssysteem kunnen consumenten via het Wifi-netwerk de LED-lichtbol draadloos met een smartphone App bedienen.

 

DYDELL PRO


Voor het bedrijfsleven biedt DYDELL het professionele besturingssysteem DYDELL PRO. Dit aansturingssysteem maakt het mogelijke om grote groepen LED-bollen tegelijk te bedienen. In een kantoor, ziekenhuis, hotel e.d. kunnen individuele LED-bollen worden toegewezen aan zelf gecreëerde ‘locaties’. Per locatie kunnen er voorkeursinstellingen worden samengesteld en opgeslagen. Deze favoriete instellingen kunnen op elk gewenst moment getoond worden.


 


Productspecificaties


Onze LED-lichtbol maakt geen gebruik van een fitting en koelt intern met als resultaat een prachtig rondom lichtbeeld, stabiele temperatuur en een levensduur tot 50.000 branduren (ongeveer 30 jaar). Daarnaast kan de DYDELL-bol per halve bol los van elkaar van warm wit (2700K) en RGB gekleurd licht kan worden voorzien. Zo kan een accentkleur naar boven worden gemaakt terwijl actief wit-licht naar beneden schijnt. De lichtopbrengst is groot: 1605 Lumen (=equivalent van 100 Watt gloeilamp). Het energieverbruik is maximaal 25 Watt De LED-lichtbol kan eenvoudig aan zowel boven- als onderzijde bevestigd worden door de fitting van de M10 draadbuis af te schroeven (in deze M10 draadbus in onze LED-bol te schroeven).