Onderwerpen

-

Deel de buzz...

-
U bent nu hier: Over ons > Haarlem Duurzaam Festival > Naamwedstrijd

Verzin een nieuwe naamWe hebben een oproep gedaan op jullie creativiteit en 97 namen mogen ontvangen! De jury heeft uit deze 97 namen vier namen gekozen die het festival het beste omschrijven. De gekozen naam wordt tijdens Haarlem Duurzaam Festival algemeen bekend gemaakt aan het publiek. De bedenker van de naam mag op 1 oktober mede de naam onthullen.

De vier namen zijn: 

  • Green2gether
  • Groen Licht Festival
  • MUGFEST
  • 0% Festival

Nu de 4 winnende namen onthuld zijn mag er eindelijk gestemd worden op de naam die jij het beste vindt passen bij het festival. Stemmen kan tot en met vrijdag 29 september! Doe mee en stem op je favoriet!

 


Welke Haarlemmer heeft een goed idee? Wat is nu echt een goede naam voor dit Haarlemse duurzame festival? Aan jou de eer. We willen graag een naam die je misschien niet zo snel verwacht, een naam met optimisme en een naam die blijft hangen. Ook is het fijn als de naam refereert aan dát wat we graag met het festival willen uitstralen: wonen zonder aardgas, groen en gezond leven, verbondenheid, betrokkenheid, duurzaam en circulair leven, samen met alle Haarlemmers, etc. En goed om te weten: deze naam gaat de komende tien jaar mee!

 

Esther  Beebox

 

Als jij de nieuwe naam voor het festival verzint, win je een half jaar lang een gratis biologische maaltijdbox, de Beebox van Willem&Drees. Het is een 2-persoonsbox ondersteund door recepten waar de gelukkige winnaar 3 complete maaltijden van kan koken. De producten zijn 100% bio en komen uit Nederland.

 

 

Je kan tot en met 7 september een naam insturen! Hier lees je meer over de voorwaarden.

 

 

 

Ja, ik weet een leuke naam en doe mee!

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*:
*:
:
*:
Verificatie:
6 plus 4  =  Geef het resultaat in